Penkkipolitiikkaa Politiikan kommentointia aktiivisen seuraajan näkökulmasta

Kaikki blogit puheenaiheesta Tony Halme

Mestarin hillotolppa ja muita tarinoita persuista

 

Mestari puhuu ja mestari selittää, ja alamaiset uskovat, koska he uskovat mihin tahansa, myös siihen ettei Perussuomalaiset ole populistinen puolue. Koska Mestari niin sanoo. Siis tuo kielitieteilijä, jonka armoitettua alaa on kirkkoslaavi.

Poliitikot ovat keskimääräistä älykkäämpiä

Suomessa käydään kovasti keskustelua päätösten laadukkuudesta, tai oikeastaan laadukkuuden puutteesta. Ongelma ei kuitenkaan ole poliitikkojen: keskimääräinen poliitikko on älykkäämpi ja selvästi valveutuneempi kuin keskimääräinen äänestäjä. Miksi päätökset sitten ovat huonoja? Kuka ne pölhöt julkkikset, Pekkariset tai Hakkaraiset on oikein sinne Arkadianmäelle tai valtuustoon äänestänyt? Vastaus on yksinkertainen: sinä ja muut äänestäjät.

Perussuomalaisten nousu ja tuho (?)

Timo Soini nousi minun ansiosta eduskuntaan 2003, ja samalla alkoi Perussuomalaisten nousu puolueena. Moni saattaa ajatella, että liioittelen, joten parempi perustella tuo väite heti alkuun kunnolla. Lopuksi kerron mielipiteeni, miksi Perussuomalaiset ovat puolueena vaarassa lähes tuhoutua seuraavissa eduskuntavaaleissa.

Toimituksen poiminnat

Julkaise syötteitä